Over Netty

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Netty van Kaathoven. Ik ben een expert op het gebied van voeding, gezondheid en coaching. Ik heb een HBO-Diploma in Diëtetiek, volgde een driejarige opleiding in Eclectische Psychologie (NLP -Health Coach, trainer in Mindful eten en recent de opleiding tot ACT-therapeut.  Tevens ben ik leefstijlcoach.

 

Al ruim 30 jaar run ik als diëtist & coach praktijken op verschillende locaties in het land. Momenteel zijn de praktijken gevestigd op twee locaties in Helmond en een in Gemert. Sinds dit jaar bieden we ook online begeleiding via videogesprekken zodat u nog efficiënter geholpen kan worden en geheel online updates en informatie toegestuurd krijgt aan de hand van een op maat gemaakt programma.

​Tevens ben ik ook bekend als auteur van diverse boeken over voeding. De meest recente uitgave is het DCN-Voedingsdagboek die al meer dan 120.000 keer is verkocht. 

Ieder persoon is uniek en elk lichaam vraagt om een eigen voedingspatroon om in optimale staat te blijven. Daarom werk ik niet met een speciaal dieet, maar krijg je een compleet eigen schema, aangepast aan je eigen wensen en behoeften.
Het uiteindelijke doel is om dit schema om te zetten in een patroon dat je eigen wordt zonder dat het voelt als een plicht of opgave. Bovendien is er niks mis met af en toe eens een lekker stuk taart of pizza. De kunst is om dit met meer bewustzijn en met mate te kunnen doen. En daar kan ik jou bij helpen! 

Succes op langere termijn 
Weet je eigenlijk al heel goed hoe je beter en gezonder zou kunnen eten? Kun je wel kilo's kwijt raken, maar lukt het je steeds niet om dit succes vast te houden?

Dit komt vaak doordat kilo's er weer aankomen via onbewust eten, of je mindset en zelfvertrouwen of emotie-eten.  Een dieet werkt dan niet. Mijn extra vitaliteitscoaching wel. Deze coaching verlost je van het weg-eten van bijvoorbeeld stress, verdriet of verveling en leert je een helpende mindset aan. Bovendien leer je intenser te genieten van iets lekkers en hoe ermee te stoppen.

Gun u zelf ook deze bijzondere aanpak! Hiervoor zijn extra vergoedingsmogelijkheden die je niet bij een gewone dietist krijgt.

Klachten?
Dan hoor ik ze graag en zal ik er alles aan doen om ze in overleg op te lossen. Voor een speciale klachtenregeling lees je meer op:
https://www.nvdietist.nl/images/Dieet_dit_dieet_dat/WKKGZ-info_patienten_def.pdf

Specialisaties

 

Eet- en gewichtsproblemen

Emotie-eten

Koolhydraat-arm eten

Helpende Mindset 

Mindful leren eten

Diabetes, cholesterol & bloeddruk

Prikkelbare darm

Eetstoornissen

Voedsel allergieën & intoleranties  

Gezonde recepten / Weekmenu's

Mindfullness

Lifestyle coaching 

Hoe wordt Netty beoordeeld?