top of page

Blog

Als ik eet voel ik geen verdriet....


Samen met collega Marie-Therese Hendriks hebben we afgelopen jaar hard gewerkt en ons doel is gelukt! Sinds 30 september j.l. zijn onze twee nieuwe werkboeken uitgekomen en te bestellen. Werkboek 1 is vooral een praktische gids voor iedereen die al jaren in gevecht is tegen de kilo's. De oplossing ligt niet in een volgend streng dieet maar we kunnen onze eigen natuurlijke eet-expert weer her-ontdekken. Die hebben we allemaal nog in ons!


Werkboek 2 helpt je verder als je vrij wilt zijn van eetbuien en emotie-eten. Herken je iets in de titel: 'als ik eet voel ik geen verdriet....of boosheid, frustratie of eenzaamheid? Heb je vaak de gewoonte om onaangename gevoelens weg te eten? Je kunt weer tot een ontspannen en gezonde relatie met eten èn jezelf te komen. Werkboek 2 helpt je verder. En graag coach ik je op deze weg zodat je echt veel lekkerder in je vel komt en eten daarbij minder nodig hebt.

Meer info vind je op www.mindful-eten.nlCommentaires


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page