top of page

Blog

Test je eetgedragOnbewust houden we vaak vast aan bepaalde eetpatronen en ideeën die we in het verleden hebben ontwikkeld. Ooit leken ze ons goed te doen. Maar doen ze dat nog steeds? Nieuwsgierig zijn helpt in het doorbreken van vertrouwde niet-helpende patronen. Heel bewust je ongewenste eetgedrag observeren, oftewel mindful zijn, is wat je kan helpen om oud gedrag te vervangen voor nieuwe gewoonten.


Misschien heb je al vaker een dieet gevolgd om af te vallen, met het idee zo de eigen regie te krijgen over je lichaamsomvang en je eetgewoonten. En wellicht is je gewicht na elke poging hoger geworden dan dat het daarvoor was. Dan weet je intussen dat het een waanidee is dat je op deze manier je doelen bereikt. Want hoe vaker je lijnt, hoe meer je het vertrouwen in je zelf en het contact met je lichaam kwijt raakt. Je eigen regie haal je niet uit een nieuw dieet, maar komt ondermeer van het leren luisteren naar je lichaam.


Met de volgende test krijg je meer zicht op je eetgedrag en ontdek je wat je nog te leren hebt voor een betere relatie met eten en je lichaam. Dat werkt echt voor blijvende resultaten!


Kruis de uitspraken aan wat je bij jezelf herkentComments


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page